Gå til sidens hovedinnhold

Tyson amok etter dop- og sexnekt

Kvinnen ville verken ta kokainet hans eller ha sex med ham. Da ble det for mye for Mike Tyson.

33 år gamle Florence Botoli hevder at den tidligere tungvektsmesteren i boksing mishandlet henne om bord på en lystyacht tidligere i sommer, da hun nektet å delta i hans sex- og doporgie. Nå vurderer en dommer å stille Tyson for retten.

Kokain
Anklagene er et resultat av Tysons sommerferie ved Middelhavskysten. Botoli hevder at Tyson slet tak i henne da hun var ute og danset med sine venninner på nattklubben Milliardæren på Sardinia, og at turen deretter gikk til en yacht i nærheten. Ifølge Botoli gikk Tyson amok da hun ikke ville ta en stripe kokain og ha sex med ham.

- Det lå hvitt pulver på et brett. Det var kokain. Tyson tok mye, sier Botoli ifølge en politirapport som avisen The Scotsman har fått tak i.

Han skal ha tilbudt Botoli å ta en stripe også, noe hun ikke ville. Da klikket det for Tyson.

- Han forsøkte å presse ansiktet mitt ned i pulveret, men jeg bruker ikke narkotika. Han sa at han ville ha sex med meg. Da jeg sa nei og ikke tok kokain, ble han gal. Han bokset meg, og dro meg overende på gulvet. Han skrek til meg. Hans livvakt sa at han måtte roe seg, og at han hadde gått for langt, forteller Botoli.

Reddet av livvakten
Botoli, som er fra Kamerun, sier at hun unnslapp marerittkvelden med livvaktens hjelp.

- Han smuglet meg om bord i en redningsbåt. Da jeg kom til land, oppsøkte jeg akutten på sykehuset Olbia i Porto Cervo, forteller hun.

Episoden inntraff 6. august, men ble ikke offentliggjort før i helgen. Italiensk politi har allerede avhørt Tyson. Ifølge Aftonbladet skal Tyson ha samarbeidet med etterforskerne da de oppsporet han om bord på luksusyachten i Middelhavet.

Det er ventet at en italiensk dommer snarlig tar en beslutning om saken skal prøves i rettssystemet eller ikke.

Reklame

United-legenden håper Solskjær henter Haaland til Old Trafford

Kommentarer til denne saken