Gå til sidens hovedinnhold

Tyson fikk juling i comeback

Mike Tysons sjokk-comeback i bokseringen varte i fire runder. Dermed er trolig karrieren over for mannen som en gang var verdens mest fryktede bokser.

Den britiske underdogen Danny Williams fikk inn en rekke slag som sendte Tyson på rygg inn i tauene som omkranser ringen.

Bokseren som en gang ble kalt planetens ondeste mann gikk i bakken da Williams' slagserie ble avsluttet med en susende rett høyre. Iron Mike ble liggende hjelpeløs ved kanten av bokseringen, med blod strømmende fra fra flere kutt.

Han forsøkte å reise seg for å fortsette fighten, men ramlet overende, og dommeren avbrøt kampen to minutter og 51 sekunder ut i fjerde runde.

- Folk synes å ha glemt at dette ikke er Mike Tyson på toppen av karrieren. Dette var en 38 år gammel utgave av Mike Tyson. Og jeg trodde på forhånd jeg kunne vinne, sier Williams til nyhetsbyrået AP.

Frem til den drepende slagkombinasjonen var kampen åpen. Tyson innledet med noen voldsomme venstre hooks, men ble ble straffet da Williams overvant frykten og respekten for den tidligere verdensmesteren.

Den 38 år gamle amerikaneren vant riktignok de tre første rundene, men Williams fikk inn flere gode slag mot Tysons hode, og da briten fikk rivalen opp i et hjørne hadde Tyson lite å svare med.

Tysons støtteapparat sa etter kampen at amerikaneren hadde skadet kneet sitt i første runde. Han ble kjørt til et sykehus etter kampen for å få sydd et kutt ved det ene øyet.

- Beklager, jeg er lei meg, sa Tyson til sin trener Freddie Roach da han skjønte at slaget var tapt.

- Du behøver ikke beklage overfor meg, svarte Roach.

I motsatt hjørne var stemningen en smule mer oppstemt. Williams vendte seg mot kjæresten sin som satt ringside, og fridde til henne. Og briten kunne innkassere sin andre seier for kvelden.

Kampen var Tysons første på 17 måneder, og bare den andre siden han ble slått av Lennox Lewis for to år siden. Og etter nederlaget mot underdogen Williams spørs det om vi noen gang får se Iron Mike tilbake i ringen.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk