RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tyson mot Holyfield?

Foto: AFP Photo/Scanpix
Sist oppdatert:
I 1997 bet Mike Tyson av en bit av øret til Evander Holyfield. Nå kan de to møtes i ringen igjen.

Tyson og Holyfield møttes i en returkamp da en av boksesportens mest minneverdige episoder skjedde. Førstnevnte var i ferd med å tape kampen, da han fikk et anfall av galskap og bet motstanderen i øret.

Ringsidesport.com melder nå at promotør Don King vil bringe Tyson tilbake i sporten. King ønsker å arrangere en kamp mellom Tyson og Holyfield, tretten år etter den skandaløse hendelsen.

En blakk Tyson skal være innstilt på å gjøre comeback i ringen, etter at han ga seg i 2005. Bilder som har lekket av bokseren den siste tiden viser at han er på vei til gammel form.

Skandaleomsust
For sju år siden gikk amerikaneren personlig konkurs, etter å ha sølt bort de 300 millionene han innkasserte som bokser. 43-åringen har i tillegg tilbrakt tre år i fengsel for voldtekt.

Alle skandalene til tross, det er ingen tvil om at Tyson i sin tid var en av verdens beste boksere. Som den yngste tungvektsbokseren noen gang tok han mesterbeltene til både IBF, WBC og WBA.

Slite med populæriteten
Tyson skal likevel være skeptisk til å møte Holyfield igjen. Den 47 år gamle bokseren er den eneste som har vunnet tungvektstittelen fire ganger.

Boksesporten sliter med populariteten, og en kamp mellom to av legendene kan bringe interessen tilbake til 90-talls nivå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere