RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tysse-saken til CAS

Foto: Berit Roald/Scanpix
Sist oppdatert:
Håper fortsatt å bli renvasket.

Den norske kappgjengeren Erik Tysse er utestengt fra all idrett i to år etter å ha testet positivt på Cera etter et stevne i Milano 1. mai i fjor.

Tysse har hele tiden hevdet sin uskyld, og nå er det klart at saken skal behandles av idrettens internasjonale voldgiftsnemnd CAS.

- Vi sendte av gårde prosesskriftene til CAS i forrige uke, og nå håper jeg at saken i CAS kommer opp før sommeren, sier advokat Gunnar Martin Kjenner overfor NTB, melder NRK.

Eirik Tysse trener for fullt og både håper og tror at dommen mot ham skal bli opphevet. Han satser for fullt mot VM.

- Jeg trener to økter hver dag, og målet mitt er å være i toppform til 20 kilometeren i Dageu-VM i august/september. Til den distansen er jeg allerede kvalifisert, for det klarte jeg i fjor, men dersom det skulle gå bra i CAS, og jeg kan stille i VM, blir det bare 20 kilometer på meg, for jeg er ikke kvalifisert til 50 kilometeren, og jeg vil heller ikke rekke å kvalifisere meg før VM-starter, sier Erik Tysse til NTB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere