RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

U21-laget fikk Serbia

Foto: Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Per Mathias Høgmo og hans U21-landslag trakk Serbia og Montenegro i åttedelsfinalen i EM. Trekningen var etter alt å dømme gunstig for det norske laget.

Norge kunne trukket Tyskland, Serbia og Montenegro, Portugal, Hviterussland eller Sverige. Først trakk Norge Danmark som motstander. Men siden de to lagene møttes i kvaliken, slapp Norge danskene.

- Serbia har slått Italia i kvalifiseringen, men de er absolutt mulige å slå. Dette gleder vi oss til, sier Høgmo til TV 2 med et smil om munnen. Han virket meget fornøyd med mandagens trekning.

Serbia tok 19 poeng på sine åtte kamper i pulje med Italia, Finland, Wales og Aserbajdsjan. Italia vant til slutt gruppen med 21 poeng:

Norge spiller sin bortekamp først, og får sjansen til å avgjøre alt på hjemmebane.

U21-kampene:
Tyskland - Tyrkia
Portugal - Frankrike
Danmark - Italia
Serbia og Montenegro - Norge
Hviterussland - Polen
Sverige - Spania
Sveits - Tsjekkia
Kroatia - Skottland

BAKGRUNN:

- Portugal er vel på papiret det beste laget, men her er det mulig å slå alle lagene. Jeg har et veldig spennende lag, mange profiler, scorer mye mål og skaper mange sjanser , sa Per Mathias Høgmo til TV 2 før trekningen.

Norge er seedet og har fordel av å få bortekamp først, og har sjansen til å avgjøre på hjemmebane selv. Den kampen går trolig på Marienlyst i Drammen, og der har ikke U21-laget tapt på lenge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere