RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

U21-landslaget i rute

Foto: Knut Fjeldstad / SCANPIX
Sist oppdatert:
Per-Mathias Høgmos gutter på U21-landslaget er i rute foran fredagens viktige EM-kvalifiseringskamp mot Serbia og Montenegro.

- Vi trente på en perfekt bane tirsdag og skal gjøre det samme onsdag. Torsdag blir det gjennomkjøring på kamparenaen, og så langt er vi skikkelig i rute, sier assistenttrener Hallvar Thoresen til NTB.

Branns Erlend Hanstveit sliter fortsatt med ankelskaden han pådro seg mot Stabæk og blir ikke klar til den første kampen, men har tro på at han kan rekke tirsdagens kamp. Resten av laget er friske og raske.

- De andre spillerne er skade- og sykdomsfrie, og tonen i troppen er veldig bra. Troen er sterk på at vi kan klare denne oppgaven, men at det blir en tøff kamp er det ingen tvil om, fortsetter Thoresen.

Bronse

Sist gang et norsk U21-landslag kvalifiserte seg til et EM-sluttspill, var i 1997. Da slo Norge ut Frankrike, med de kommende storstjernene David Trezeguet, Patrick Vieira og Thierry Henry på laget. Senere tok laget med blant andre Steffen Iversen, Eirik Bakke og Vegard Heggem bronsemedaljer i sluttspillet i Romania.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere