RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uaktuell som ny RBK-trener

Sist oppdatert:
Fredrikstad-trener Knut Torbjørn Eggen blir igjen nevnt som en mulig ny trener i Rosenborg, men Eggen selv og Fredrikstad ser ikke for seg at det skjer.

Som alltid da det blåser litt rundt Rosenborg, blir Knut Torbjørn Eggen lansert som ny trener på Lerkendal. Men selv om de fleste andre snakker om Eggen - så har ikke Fredrikstad diskutert saken.

Under kontrakt i to år til
- Dette har vi ikke diskutert. Vi har en åpen dialog med Knut Torbjørn, og forholder oss til Knut Torbjørns kontrakt som går ut om to år. Vi har ikke hørt noe annet fra ham. Og vi sitter på gode kort hvis noen skal forsøke å få tak i ham. Det er ingen klausuler som gjør at han kan forsvinne for en slikk og ingenting heller, sier Fredrikstads styreleder, Frode Kværneng, til TV 2 Nettavisen.

- Men selvfølgelig - hvis det skulle komme en henvendelse fra en storklubb - så vil vi i utgangspunktet være smigret. Det betyr jo at vi har en veldig bra trener. Og skulle situasjonen endre seg - så får vi diskutere det da, fortsetter han.

Eggen sier selv at dette er helt uaktuelt.

Forstår debatten
- Jeg bor i Moss nå, og bor i Moss neste år. Og jeg skal pendle til Fredrikstad også neste år, sier Knut Torbjørn Eggen til TV 2 Nettavisen.

Fredrikstads trener forstår at trenerspørsmålet i Rosenborg blir diskutert i media.

- Vi må bare leve med det i denne bransjen her. Med dårlige resultater og prestasjoner over tid kommer alltid dette her. Det har med forventninger til laget å gjøre, så det må man regne med. Medias rolle vil alltid være der. Det får vi ikke gjort så mye med.

- Det er det som skjer innenfor husets vegger som er det viktigste, legger han til.

Kandidater?
Det som uansett ser ut til å være et faktum, er at det ikke er altfor mange kandidater. Eggen jr. er nevnt. Trond Sollied er også nevnt, men vil han tilbake til Norge nå? Per Joar Hansen står for det rosenborgske, men har vært en del av årets trenerteam som har slitt med å få RBK til å prestere. Nils Arne Eggen sier at det er uaktuelt med et comeback som hovedtrener i RBK. Ivar Morten Normark og Jan Halvor Halvorsen har også tidligere vært nevnt i bisetninger, men vil være overraskende valg.

Per-Mathias Høgmo har hatt suksess med Tromsø i år, men har stått for en litt annen stil de siste årene. Ståle Solbakkens suksess i Ham-Kam gjør naturligvis ham også aktuell. At Rosenborg skulle være interessert i en utenlandsk trener virker utenkelig.

Og foreløpig har jo også klubben en trener - Ola By Rise.

Diskuter Rosenborgs trenersituasjon her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere