RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uavgjort for Larvik i thrillerkamp

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Ved pause så det ut til at Larvik skulle gå på et stygt tap, men de norske jentene kjempet seg tilbake mot Itxako Navarra.

Den spennende mesterligakampen i Spania endte 19-19.

Seier lørdag ville gitt Larvik en langt enklere vei mot semifinale i mesterligaen, men den spanske motstanderen var vanskelig å overliste. I en målfattig kamp fulgte lagene hverandre svært tett.

Siste del av første omgang ble marerittaktig for Larvik, og det så svært vanskelig ut å få med seg poeng. 5-5 ble til 10-5 i spansk favør på ni minutter, og til pause var stillingen 12-6.

Men i annen omgang kom et mer hardtkjempende og innbitt Larvik-lag på banen. Anført av en strålende Cecilie Leganger i målet ble ledelsen hentet inn til 12-13 på sju minutter. Deretter scoret lagene omtrent annenhver gang.

Linn-Kristin Riegelhuth Koren ble Larviks toppscorer med seks mål. Hun satte noen viktige kontringer og scoret på tre av fire straffer. To sekunder før slutt fikk Tonje Larsen muligheten til å avgjøre kampen, men fyrtårnet skjøt like over. Dermed endte kampen 19-19.

Det betyr at Larvik står med fire poeng før de to siste kampene i mesterligaens hovedrunde. Midtjylland og Itxako har to hver, mens Györ har vunnet samtlige kamper så langt og topper med åtte. Larvik møter Midtjylland (4. mars) og Györ (10. mars) på hjemmebane i de siste kampene. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere