Uavgjort i boksekampen

Foto: SCANPIX/AP Photo/PA, Dave Kendall

Andy Coles fotballkarriere er på hell, men at han har en stor fremtid som bokser fikk han vist til gangs i Birmingham.

20.09.04 16:33

WEST BROMWICH – FULHAM 1-1: Det oppgjøret mellom WBA og Fulham savnet av fotballkvalitet, tok man igjen med ypperlige bokseferdigheter. Papa Bouba Diop startet showet med en ypperlig uppercut på West Browichs Neil Clemet. Muligens hadde førstnevnte tråkket senegaleseren på foten, men sjelden har man sett makan til uppercut i Premier League.

Om det var det engelske bokseforbundets årlige utflukt som hadde blitt lagt til The Hawthorns, vites ikke, men var de der, ville de utvilsomt latt seg begeistre. Var det Frank Bruno-takter over det Diop gjorde, så var det mye som minnet om Muhammed Ali da Andy Cole slo til, i ordets rette forstand.

Den tidligere engelske landslagsspissen hadde gitt bortelaget ledelsen tidligere i kampen, men da Neil Clement ble vist det røde kortet for å ha felt Luis Boa Morte som sistemann, så kunne London-laget med enkelthet ha spilt mot ni mann.

I stedet gikk Cole fullstendig amok, delte ut slag i øst og vest, og spesielt Clement fikk gjennomgå Coles vrede.

Don King, kommer du?
Hvor lang suspensjon den tidligere Manchester United-spissen vil få vites ikke, men den blir sannsynligvis en god stund. Godt da at han neppe vil bli suspendert fra andre idretter, og hvis ikke verken Steffen Tangstad eller Don King kjenner sin besøkelsestid nå, så gjør de det aldri.

Besøkelsestida si kjenner i alle fall Kanu. Da ting hadde roet seg ned stakk den nigerianske landslagsspissen gjennom og ordnet 1-1 to minutter før full tid, og reddet dagen for Robbie Earnshaw, som bommet på straffe etter en halvtimes spill.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag