Uavgjort i Merseyside-derbyet

London (NTB): Liverpool ledet tidlig med to mål, men Everton slo raskt tilbake da lagene spilte 2-2 i søndagens Merseyside-derby på Goodison Park.

Fire minutter på overtid satte Luis Suárez ballen i nettet, men uruguayaneren ble avblåst for offside. TV-bildene viste etterpå at dommeravgjørelsen var feil. Dermed ble gjestene snytt for seieren, men samtidig fortjente Everton å få poeng.

For selv om Liverpool rystet hjemmelaget med to scoringer, var det Everton som styrte banespillet og hadde trykket før pause. Selvmålet av Leighton Baines i det 14. minutt kom etter at Suárez banket til ved bakre stolpe. Ballen gikk via den engelske venstrebacken og i mål. Suárez feiret målet ved å løpe bort til Everton-benken og kaste seg ned i gresset. Det var et klart stikk til manager David Moyes, som før kampen ba spillerne sine passe seg for spissens teatralske sider.

Seks minutter senere sto det 2-0 da Suárez stanget ballen i nettmaskene med hodet etter et frispark av Steven Gerrard. Everton-forsvaret fulgte overhodet ikke med i markeringsarbeidet.

Everton fikk en nødvendig oppfrisker og jaget utligningen. Den kom ved Steven Naismith i det 35. minutt. Marouane Fellaini, som var tilbake etter en kneskade, la inn foran mål slik at Naismith kunne bredside inn 2-2. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.