Gå til sidens hovedinnhold

UCI: - Vi har problemer

UCI har ingen fremgang i saken mot Ezequiel Mosquera.

To uker etter Vuelta a Espana viste det seg at den daværende Xacobeo-Galicia-duoen Ezequiel Mosquera og David Garcia Dapena hadde testet positivt for HES.

HES er et stoff som kan brukes for å maskere EPO eller bloddoping. Garcia Dapena har lagt sykkelen på hylla, mens Mosquera fortsatt er på lønningslista til Vacansoleil. Laget som også tok til seg Riccardo Riccò.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!

Selv om Mosqueras positive dopingprøve ble offentliggjort i september 2010, har ingenting skjedd i saken. Dette skal være fordi Mosqueras b-prøve ikke enda er blitt testet.

På grunn av dette kan Mosquera kjøre ritt som han vil, men han har ennå ikke debutert for sitt nye nederlandske lag. UCI innrømmer at de har «problemer» i denne saken.

LES OGSÅ:Her er Mosqueras nye lag

- Mosquera har besluttet å respektere UCI og etterforskningen og ikke reagere i det hele tatt. Så hverken han eller laget vil ha noe å si om tema, sier Kwanten til cyclingnews.

Når det gjelder spanjolens rittprogram «diskuterer laget og rytteren fortsatt dette», sier Kwanten.

Følg procycling.no på Facebook og Twitter!

UCIs talsmann Enrico Carpani forteller til samme nettsted at de sliter, men vil ikke fortelle hva som er grunnen til dette.

- Det har oppstått problemer, det er sant, men det betyr ikke at saken er avsluttet, sier han.

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken