RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

UEFA åpner sak mot Tottenham

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Premier League-klubben kan bli straffet.

UEFA har startet etterforskning mot Tottenham og Lazio etter lagenes møte i Europa League på Stadio Olimpico 22. november.

Spurs-supporterne etterforskes på grunn av bråk som fant sted på og rundt stadion i forbindelse med kampen, som endte 0-0.

Enda strengere straffer venter trolig på Lazio-fansen, som kom med rasistiske ytringer både i hjemmekampen på Olimpico og på White Hart Lane.

Spurs' kobling til det jødiske samfunnet fikk de italienske supporterne til blant annet å rope «Juden Tottenham».

- Anklagene relateres til påstått rasistisk oppførsel fra Lazio-supportere under den italienske klubbens 0-0-kamp I UEFA Europa League Gruppe J mot Tottenham 22. november.

- Det vil også settes i gang etterforskning på grunn av fyrverkeri og raketter som ble kastet av supporterne, usportslig oppførsel, sen ankomst på stadion og sen leveranse av lagoppstillingen, skriver UEFA i en pressemelding.

UEFA vil starte høring på et disiplinærmøte 24. januar, skriver Sky Sports.

I kampen mellom de to lagene på White Hart Lane ble Lazio-fans funnet skyldig i å ha kommet med apelyder mot tre Tottenham-spillere.

Dette er ikke første gang Lazio-fansen er i hardt vært på grunn av rasismeanklager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere