RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UEFA-cupen
UEFA-cupen

UEFA etterforsker kampfiksing

Sist oppdatert:
Det europeiske fotballforbundet (UEFA) har startet etterforskning etter påstander om kampfiksing i UEFA-cupens oppgjør mellom Panionios NFC og FC Dinamo Tbilisi onsdag.

Oppgjøret mellom greske Panionios NFC og Georgias FC Dinamo Tbilisi i UEFA-cupens gruppe D onsdag endte med 5-2-seier til grekerne, men i etterkant har det kommet frem påstander i media om at kampen var fikset.

UEFA nekter så langt å kommentere omstendighetene rundt etterforskningen, men sier i en uttalelse fredag at klubbene kan vente seg sanksjoner om de finnes skyldige.

- Blir det bevist at en av klubbene, gjennom sine spillere eller lagledere, har vært involvert i å fikse kampen, kan de vente seg strenge sanksjoner, uttaler en talsmann for UEFA til forbundets hjemmeside.

Blir klubbene funnet skyldige, kan de vente seg straff i form av større bøter, utestengelse fra europacupen i flere sesonger, eller utestengelse av involverte spillere på livstid, opplyser UEFA.

Newcastle leder UEFA-cupens Gruppe D foran Sporting og Sochaux. Panionios NFC følger på fjerdeplass med tre poeng, mens FC Dinamo Tbilisi er jumbo med null poeng etter fire kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere