RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/AP Photo/Massimo Sambucetti

UEFA etterforsker Mihajlovic

Sist oppdatert:
UEFA har bestemt seg for å etterforske Lazios Sinisa Mihajlovic for hans oppførsel i Champions League-oppgjøret mot Chelsea tirsdag.

Den serbiske forsvarsspilleren Sinisa Mihajlovic ble avslørt av TV-bilder da han spyttet på Chelseas Adrian Mutu i tirsdagens Champions League-oppgjør.

- Det var en avskyelig fornærmelse. Det var ydmykende å bli spyttet på, men jeg reagerte ikke fordi jeg satte laget foran en personlig vendetta, sier Mutu til London Evening Standard.

Mihajlovic fikk sin straff senere i kampen, da han ble utvist for å ha sparket ned Damien Duff to ganger med kort tids mellomrom.

Han forsøkte også to ganger å slå etter Mutu, uten at dommeren reagerte.

- Han har en veldig dårlig sans for humor. Noen ordvekslinger ble det, men han tålte det ikke, så han ble voldelig. Det var uprovosert, og han startet det. Det hadde motsatt effekt i og med han ble utvist senere i kampen. Han mistet hodet og spilte ikke bra, sier Mutu.

Også John Terry fikk merke Mihajlovics vrede.

- Han var avskyelig - en skam. På en corner slo han meg et par ganger med albuen og stakk fingrene i øyet mitt, sier han til Sky Sports.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere