RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

UEFA straffer Wenger

Foto: Tony Marshall (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Arsenal-manageren må holde seg langt unna benken i ytterligere to kamper.

Arsene Wenger var utestengt da Arsenal møtte Udinese i den første mesterligakvalifiseringskampen sist uke, på grunn av uttalelser etter at Arsenal ble slått ut av Barcelona i våres.

Likevel sendte Wenger beskjeder ned til benken på Emirates sist uke. I første omgang mot Udinese hadde Wenger førstelagstrener Boro Primorac ved sin side, og han ringte ned beskjeder til assistent Pat Rice på benken. Det synes ikke UEFA noe om, og tar affære prompte.

Derfor er det nå klart at Wenger får en utestengelse på ytterligere to kamper. Det betyr at han ikke får sitte på benken i returoppgjøret mot Udinese denne uken, og heller ikke i den første kampen i gruppespillet dersom Arsenal skulle klare brasene i Italia.

Arsenal får i tillegg en bot på 10.000 euro etter trenerens oppførsel.

Wenger sa forrige uke at han var overrasket over at UEFA hadde åpnet disiplinærsak mot ham, og franskmannen har mulighet til å anke mandagens avgjørelse.

- Vi har ingenting å skjule, og vi tror ikke vi har gjort noe galt. De ga oss noen regler, og vi holdt oss strengt til det de sa. Etter kampen, eller under kampen, ble reglene endret, sa Wenger da UEFA begynte sin etterforskning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere