Gå til sidens hovedinnhold

Uenig i målvaktkritikk

Molde Fotballklubbs målvakthelt fra cupfinalen, Knut Dørum Lillebakk, mener klubbens keepere har fått mye ufortjent kritikk i årets sesong.

Molde FKs sisteskanser har fått mye av skylden for klubbens svake sesong i årets eliteserie. Nå mener Knut Dørum Lillebakk at han og andrekeeper Lars Ivar Moldskred har fått mye ufortjent kritikk.

– Jeg leser hva som står i avisene, og registrerer også hva supporterne mener, men jeg syns mye av kritikken er urettferdig. Jeg mener selv jeg har stått godt, og de sportslige resultatene taler for seg, sier Lillebakk til Romsdals Budstikke.

Lillebakk viser blant annet til cupfinalen, og brakseirene mot Rosenborg, Aalesund og Odd for å underbygge sine argumenter.

Nå håper målvakten på ny kontrakt med Molde.

– Jeg håper at jeg og Lars Ivar fortsetter sammen neste år. Jeg har ikke fått noe nytt kontraktstilbud ennå, men tror det kommer. Å fortsette i denne klubben er det jeg ønsker mest, fortsetter Lillebakk.

Etter cupfinaletriumfen over Lillestrøm har Molde blitt koblet med en rekke spillere. Blant disse er målvaktene Ivar Rønningen (Rosenborg) og tidligere Molde-spiller Eddie Gustafsson (Ham-Kam).

Molde møter Moss på Melløs til kvalifiseringskamp søndag. Kampen kan du selvsagt følge direkte på TV 2 Nettavisen.

Reklame

Slik forvandler du mobilen til et kraftig varmekamera

Kommentarer til denne saken