Uenig med ekspertene

- Rufsete, sier ekspertene om Norges forsvarsspill. Det er ikke Brede Hangeland og Erik Hagen helt enig i.

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): NORGE-PARAGUAY 2-2

TV 2-ekspert Nils Johan Semb var ikke helt fornøyd med de norske midtstopperne mot Paraguay, og poengerte det under kampen. Fornøyd var heller ikke TV 2 Nettavisens sportssjef, Thomas Enger.

- Kvelden avslørte nok en gang at Norge sliter med den defensive organiseringen, skriver han i sin kommentar. Les den her.

Fornøyde
Men Hagen og Hangeland var faktisk stort sett fornøyd med egen innsats.

- Dette er spisser som har spilt mot verdens beste lag. At de klarer å lure oss et par ganger er ikke unaturlig. Vi må regne med at de skaper sjanser mot oss. Så jeg skjønner ikke hva du mener med rufsete, sier Erik Hagen til TV 2 Nettavisen.

- De scorer vel to mål på to sjanser. Å bare slippe til to sjanser mot et VM-klart lag, når vi i tillegg spiller veldig offensivt, det vil ikke akkurat jeg kalle rufsete. Det var jo ofte to mot to bak der, sier Hangeland.

Men:

- Jeg og Erik burde avklart Paraguays andre mål. Det var for enkelt. Sånn sett går det ikke an å være helt fornøyd, legger FCK-spilleren til.

Han avviser at Norge mangler en Claus Lundekvam til å styre backrekka.

- Hvis du ikke hørte meg i dag, så har du ikke hørt noe. Vi snakket på forhånd om hvor viktig det var å kommunisere, og det gjorde vi også i dag.

- Fungerte bra i fjor
Hangeland, som forøvrig fikk gullklokka for 25 landskamper etter onsdagens kamp, er sikker på at han og Hagen kan danne et sterkt midtstopperpar i den kommende EM-kvalifiseringen.

- Dette tror jeg vi har kontroll på. Våre beste kamper sammen var på høsten i fjor. I EM-kvalifiseringen. Da slapp vi inn to mål på fire kamper. Det er godkjent. Det viser at dette kan fungere, sier han smilende.

Og midtstopperne kunne faktisk avgjort kampen. Ole Martin Årsts stuss landet på hodet til Erik Hagen 17 minutter før slutt. Men fra fire meters hold, og med hele målet gapende, headet Hagen det ene stedet han ikke skulle headet. I beina på keeperen.

- Men jeg er dårlig foran mål. Det er det bare å innrømme, sier Hagen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.