RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uenige om løpsprogrammet

Foto: JAIME REINA (Afp/Scanpix)
Sist oppdatert:
Alberto Contador ønsker å kjøre Giro d’Italia. Bjarne Riis er ikke like glad i tanken.

Alberto Contador har tidligere uttalt at giroen er hans første store mål for sesongen. Men innad i Saxo Bank-SunGard diskuterer man fortsatt om Contador skal sykle årets Giro d’Italia eller ikke.

- På lengre sikt er jeg med på tanken om å vinne alle de tre Grand Tourene i en sesong, som Contador snakket om da vi begynte å diskutere et fremtidig samarbeid forrige sommer, sier Bjarne Riis til politikken ifølge dansk TV2.

Selv om dansken ikke vil garantere at Contador skal kjøre Giro d’Italia, utelukker han heller ikke at El Pistolero får viljen sin.

- Vi er ikke ferdig med å diskutere ennå. Det kan godt hende at han stiller til start i Italia. Da vil han få et sterkt mannskap rundt seg som vil støtte han maksimalt. Starter han ikke vil laget se helt annerledes ut, og vi vil sannsynligvis ikke gå etter sammendraget, sa Saxo Bank-sjefen.

Contador har kommet sterkt tilbake etter å ha testet positivt under fjorårets Tour de France, og vant Vuelta a Murcia sammenlagt.

For tiden trener Contador i Madrid, og gjør seg klar for sitt neste løp som er Vuelta a Catalunya.

Dere kan diskutere Contador-saken på vårt forum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere