RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

UFC-stjerne testet positivt

Foto: Ap/Scanpix
Sist oppdatert:
- Jeg er mer enn skuffet, sier president Dana White.

Omkampen mellom Carlos Condit og Nick Diaz synes langt unna etter at det ble klart at Diaz testet positivt på marijuana i forbindelse med lørdagens kamp.

Det er andre gang i karrieren at 27-åringen tester positivt på det forbudte stoffet. Den første gangen var etter hans spektakulære submission-seier mot Takanori Gomi i Pride 33 i 2007. Den kampen ble omgjort til No Contest etter at testresultatet var klart.

- Mr. Diaz testet positivt på marjiuana metabolitter. En disiplinærsak er åpnet mot Mr. Diaz, skriver leder i Nevada Athletic Commission i en pressemelding.

UFC-president Dana White var veldig skuffet etter at han fikk beskjed om den positive dopingprøven.

- Jeg er mer enn skuffet over at han testet positivt for marijuana. Det er nå i hendene til Nevada State Athletic Commission, sier UFC-president Dana White i en pressemelding.

Ettersom det er andre gang Diaz tester positivt, er det ikke usannsynlig at han blir utestengt et helt år.

Dermed er fremtiden hans usikker i UFC. Enten finner Dana White ut at weltervektklassen klarer seg fint uten Diaz, eller så vil tiden lege sårene og gi Diaz en ny mulighet.

Den kontroversielle fighteren fra Stockton tapte helgens kamp mot Carlos Condit på poeng og en eventuell omkamp kan han nå glemme.

Det er også usikkert hva som nå skjer med Carlos Condit. Trolig må han vente til tittelholderen Georges St-Pierre er tilbake fra skade i slutten av året før han får en kamp igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere