*Nettavisen* Sport.

UFC vil avholde kamper på privat øy – nærmer seg avtale

 

UFC-president Dana White er i ferd med å sikre seg en privat øy for å avholde MMA-kamper. Foto: John Locher / AP / NTB scanpix. Foto: (NTB scanpix)

UFC-president Dana White vil bruke uvanlige metoder for at UFC skal starte opp igjen 18. april.

07.04.20 09:17

Koronaviruset setter en stopper for at UFC kan få internasjonale utøvere til USA, men det hindrer likevel ikke Dana White fra å holde UFC gående.

- Jeg er en dag eller to unna å sikre en privat øy. Vi holder på å få infrastrukturen på plass, så vi kan begynne med internasjonale kamper også, sier White til TMZ.

UFC-presidenten sier han planlegger å avholde MMA-kamper hver uke og at utøvere, støttepersonell og UFC-mannskap skal testes for koronaviruset jevnlig.

18. april går UFC 249 av stabelen på et foreløpig ukjent sted, som er booket for UFC-kamper de neste to månedene. Da er det Tony Ferguson som skal i aksjon mot Justin Gathje i kampen om en midlertidig tittel i lettvekt.

Mesteren i vektklassen, Khabib Nurmagomedov, skulle i utgangspunktet forsvare tittelen sin mot Ferguson, men måtte kaste inn håndkleet da han ble sittende koronafast i Dagestan.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag