RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uheldig med forholdene

Sist oppdatert:
OBERSTDORF (TV 2 Nettavisen): Lars Bystøl var veldig uheldig med forholdene i første omgang. Likevel ville han ikke skylde niendeplassen på det.

Rok Benkovic, Dmitri Vasilliev og Bjørn Einar Romøren hadde alle veldig gode forhold i det første hoppet. Sigurd Pettersen, Adam Malysz og Lars Bystøl var blant dem som hadde veldig dårlige forhold.

Mika misfornøyd
- Det var sikkert mange som hadde dårlige forhold i første omgang. Mika (Kojonkoski) sier at jeg gjorde tekniske feil. Han var ikke helt fornøyd med hoppingen min, og det er der fokuset mitt må ligge. Jeg er ikke helt fornøyd med det jeg presterte i dag, sier Bystøl til TV 2 Nettavisen.

Vel vitende om at han var nest lengst i prøveomgangen. Bystøl var imidlertid fornøyd med den norske laginnsatsen.

- Det lover jo godt foran lagkonkurransen. Det kommer til å bli jevnt med Finland, Østerrike, Tyskland og oss.

Skuffet likevel
Roar Ljøkelsøy delte 9. plassen med Bystøl - fire poeng fra bronsen. Orkdalingen var skuffet over konkurransen.

- Det første hoppet var veldig bra, under ikke alt for gode forhold. Men i andre omgang gjør jeg de samme feilene som jeg har slitt med under treningen. Det hadde vært fullt mulig å hoppet 93 meter i andre omgang.

- Selv om jeg ikke kan være alt for skuffa sett på bakgrunn av det jeg hoppet på treninga, så er jeg likevel skuffa, siden 3. plassen var så nær. Men nå gleder vi oss til i morgen. Da går vi for gullet, sier Ljøkelsøy til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere