Gå til sidens hovedinnhold

Ull/Kisa-keeperens perlemål går viralt

Målvakt Stefan Hagerup scoret et nydelig frisparkmål for Ull/Kisa i 2-1-seieren over Skeid søndag. Målet er nå sett over en million ganger.

På stillingen 1–0 til Skeid i søndagens kamp gikk keeperen fram da gjestene fra Jessheim fikk et frispark. Fra rundt 25 meter skrudde han ballen vakkert over muren og i det nærmeste krysset. Ull/Kisa scoret også på overtid og vant 2–1.

Perlemål av keepere er sjeldent vare. Ull/Kisa la ut scoringen på Instagram, og under ett døgn senere har videoen gått sin seiersgang på nett.

Les også

- United-supporter etterforskes for rasisme mot Liverpool-stjernen

Blant andre Instagram-kontoen «433», med 23,5 millioner følgere, har delt videoen videre. Der har den blitt sett over en million ganger og har også fått over 300.000 likerklikk, blant annet fra Liverpool-spiller Rhian Brewster.

Hagerup selv har også merket trykket på sin egen konto i sosiale medier.

– Det er stas at så mange har sett dette, og jeg har faktisk fått et par hundre nye følgere på Instagram. Det er morsom at det slår an, sier han til klubbens nettsider.

Det er for øvrig ikke første gang han imponerer med skuddfoten. Hagerud scoret også i en treningskamp i vinter, og det fikk oppmerksomhet da han gikk fram og forsøkte seg på et frispark mot Rosenborg i cupen denne sesongen.

Les også

Sundby har lagt en overraskende plan for kommende sesong

Ull/Kisa ligger på niendeplass på nest øverste nivå i Norge når tre runder gjenstår.

(©NTB)

Kommentarer til denne saken