Gå til sidens hovedinnhold

Ullern ledet mot VIF foran 3 000 tilskuere

Kristoffer Aspelund Berg ga Ullern ledelsen 1-0, men Vålerenga straffet Ullern knallhardt og vant 8-1 foran nesten 3 000 tilskuere på Ullern kunstgress.

ULLERN: - Det var gøy i starten da vi scoret, sier spissen Øyvind Mæland.

30-åringen skapte en del sjanser på topp, men for Ullern ble det med backen Kristoffer Aspelund Bergs heading til 1-0 etter to minutters spill.

Resten av førsteomgang var Vålerenga effektive, og snudde blant annet matchen med tre mål på straffespark av Torgeir Børven i løpet av tretten minutter.

LES OGSÅ: Vil ha Vålerenga i cupen

- Det er jo aldri noe gøy å tape fotballkamper, og speasielt ikke når det er så mange å ser på, sier Mæland, som kom til Ullern for fem sesonger siden.

Prøvde å spille

Ullern skal ha ros for at de prøvde å trille ball selv om det sto Tippeliga-spillere på motsatt halvdel, og det imponerte også Vålerengas trener Kjetil Rekdal.

- Ullern var gode de, og kampen var jevnere enn 6-1 til pause. De spiller i 3. divisjon, men prøver å spille fotball, sier Rekdal.

Mæland var heller ikke helt fornøyd med resultatet.

LES OGSÅ: Børven straffet Ullern i cupen

- Seks mål i sekken etter førsteomgang var litt mye, tre hadde kanskje vært mer passe, sier Mæland.

Vålerenga sparte flere av sine beste spillere, og verken Jostein Grindheim, Kristoffer Hæstad, Mohammed Fellah, Mostafa Abdellaoue, Bojan Zajic og André Muri spilte.

- Vi håpet jo at vi hadde en liten sjanse siden Vålerenga stilte noe redusert, men det var forskjell på lagene, sier Mæland.

Publikumsrekord

Men selv om kampen endte 8-1 til Vålerenga, så var det en skikkelig fotballfest på Ullern med nesten 3 000 tilskuere på tribunen.

LES OGSÅ: Drømmer om å se Ullern banke Vålerenga

- Det var skikkelig gøy, og de lagde bra stemning, sier Mæland.

Og tilskuertallet er nye rekord for Ullern. Den gamle var på 1 700 tilskuere, og stammer fra en opprykkskamp mot Kjelsås på 80-tallet.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler