Gå til sidens hovedinnhold

Ullevaal-debut med sixpack

- Hvis for eksempel Morten Gamst Pedersen ikke klarer å få slått det innlegget, så skal det bli deilig å få ment noe om det. Møt de alternative kommentatorene.

(SIDE2): Golden Goal-duoen Henrik Elvestad og Johan Golden får kose seg med å kommentere onsdagens landskamp slik mange menn har drømt om å gjøre det i årevis.

Landslaget i bilder: Se under

Gutta har fått sin egen kommentatorbu på Ullevaal, som de skal sette sitt personlige preg på, med plakater, gode stoler og noen sixpacks med øl. De to programlederne har ingen erfaring fra kommentering på skjermen, men som så mange andre har de sittet i sofaen og skreket til TVen i alle år.

Les mer: Golden Goal kommenterer landskamp

- Den store forskjellen vil nok bli at all objektivitet er kastet på sjøen. Her blir det subjektive meninger for alle penga. Hvis for eksempel Morten Gamst Pedersen ikke klarer å få slått det innlegget, så skal det bli deilig å få ment noe om det, sier Elvestad til TV 2.no.

Så dersom du mener at landskampene vanligvis blir kommentert av en gjeng tørrpinner kan du gjøre som Side2 og benke deg foran den alternative fotballsendingen i kveld. Sendingen starter på Tv 2 Sumo klokken 19.00. Du ser den under.

VIDEO: Norge – Hellas med Elvestad og Golden

Ifølge Gamlesmurfen er for mye av det gode for mye av det gode. Skulle du føle for å zappe over på den tradisjonelle måten å kommentere kampen på kan du følge den live på TV 2 Sumo her , eller i Nettavisens LIVE-system her .

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted