RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ullevålseter ble påkjørt

Foto: Gabriel Bouys/AFP
Alt gikk galt på den femte etappen i Rally Dakar.

Uhellene sto i kø for Pål Anders Ullevålseter da han ble skikkelig frakjørt på den femte etappen av Dakar-rallyet i Sør-Amerika onsdag. Han endte på en 45.-plass.

Ullevålseter ble først sittende fast i en steinrøys i et fjell 2000 meter over havet. Så gikk han på trynet etter å ha bommet forseringen av en sandbanke. Til slutt ble nordmannen påkjørt av en konkurrent. Sammenstøtet ødela det meste av instrumenter på motorsykkelen.

Etappen var på 411 kilometer fra Arequpia i Peru til Arica i Chile og inneholdt også en 136 km lang fartsprøve. På prøven ble nordmannen distansert med 22.18 minutter av vinneren, franske David Casteu.

Casteus landsmann Olivier Pain ble nummer to, slått med 1.09 minutter, men han beholdt sammenlagtledelsen sin. Han er 1.15 foran Casteu, mens den regjerende vinneren Cyril Despres holder tredjeplassen, 6.07 bak.

Nordmannen lå på 11.-plassen før etappen og falt ytterligere nedover i sammendraget. Han ligger på en 22.-plass over 36 minutter bak lederen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere