*Nettavisen* Sport.

Ullevålseter fortsatt optimist

Foto: Natacha Pisarenko/AP

Over en time bak lederen, men Pål Anders Ullevålseter tror på bedring i resultatene.

Pål Anders Ullevålseter kom på tiendeplass på den fjerde etappen av Rally Dakar. Nordmannen var 10.26 bak vinneren Marc Coma i mål. Coma tok med det over ledelsen sammenlagt, foran franskmannen Cyril Despres.

Ullevålseter ligger nå på en nittendeplass sammenlagt, og er en time og seks minutter bak Coma.

- Akkurat nå virker både Coma og Despres uslåelige. Det er likevel ikke mye som skal til. En punktering eller litt rot i navigeringen og hvem som kan tape masse tid. Det kommer til å bli drastiske endringer i sammenlagtlisten de neste dagene, uttaler Ullevålseter i en pressemelding.

- Tar en etappe av gangen
I de tidligere etappene har Ullevålseter tapt voldsomt med tid. Han syns ting ser bedre ut etter dagens etappe.

- Jeg er fornøyd med at jeg beveger meg i riktig retning på resultatlistene både på etappen og sammenlagt. Forskjellen fra i går er at terrenget er blitt mye tøffere og det passer meg bra, forklarer Ullevålseter.

Nordmannen gjorde sin beste prestasjon i Rally Dakar i fjor. Da tok han en meget sterk andreplass sammenlagt. Den plasseringen må han se langt etter i årets rally.

- Jeg prøver å ikke tenke for mye på helheten og tenke negativt, men heller fokusere på arbeidsoppgavene. Jeg tar en etappe av gangen, uttaler Ullevålseter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.