RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ullevålseter kjørte feil

Foto: Håkon Bjercke
Sist oppdatert:
Onsdag går rally Dakars lengste etappe av stabelen.

Tirsdag hadde rally Dakar sin eneste fellesstart. Det endte med at Ullevålseter og de ni andre som startet samtidig kjørte feil den første delen. Gruppen på ti ble raskt tatt igjen av neste gruppe på 20 kjørere. Dermed lå 30 sykler å knivet om teten i etappen.

- Det gikk unna i dag. Men etter litt stund klarte jeg å legge meg i front, og heldigvis klarte jeg å beholde posisjonen min der i 15 mil fram til mål, sier nordmannen.

Naturlig nok er det mye støv og sand involvert i rally Dakar. I går førte det til dårlig sikt, og flere av Ullevålseters konkurrenter gikk i bakken.

- Mange tryna i dag. Masse støv og sand førte til at mange ikke så særlig langt foran seg. – Både Despres og Viladoms gikk på tryne, forteller nordmannen.

Ullavålseter ligger nå på 6. plass i sammendraget, drøye to timer bak sammenlagtleder Marc Coma.

Spanjolen har vunnet rally Dakar to ganger tidligere, og har en ledelse på åtte minutter i sammendraget på Cyril Despres fra Frankrike.

Onsdag venter rallyets lengste etappe. Den går over 862 kilometer fra Copiapo til Chilectio.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere