Gå til sidens hovedinnhold

Ullevålseter klatret ti plasser

Pål Anders Ullevålseter kjørte inn til niendeplass på dagens etappe av Lisboa-Dakar-rallyet. Dermed har han klatret 23 plasser på to dager.

Også mandag imponerte Ullevålseter, som klatret fra 21. til 11. plass sammenlagt tirsdag ettermiddag.

Dagens etappe var på 386 kilometer, og Ullevålseter ledet en stund løpet. Men han kjørte ifølge hjemmesiden sin feilaktig opp på et fjell, og måtte snu for å dra tilbake. Dermed havnet han bak enkelte av førerne som hadde fulgt etter nordmannen.

- Jeg er egentlig veldig fornøyd med etappen, selv om jeg kjørte noe feil og ble litt hindret av støvet. Alt i alt har det vært en ny godkjent dag, sier Ullevålseter.

Spanjolen Marc Coma leder rallyet, og ligger vel 35 minutter foran Pål Anders Ullevålseter.

- At tidsdifferansen til teten har blitt betraktelig større etter denne etappen, bekymrer meg ikke. Jeg er tålmodig og i år skal jeg helt til Dakar. Minuttene går raskt ved en aldri så liten feilnavigering eller ved at man sitter fast i sanden, og dette skjer hyppigere jo lenger ut i rallyet man kommer. Jeg tror derfor at rekkefølgen på resultatlisten vil endres for hver dag, og erfaringsmessig forsvinner også mange i teten ut av rallyet underveis, sier nordmannen.

Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser

Kommentarer til denne saken