*Nettavisen* Sport.

Ullevålseter nummer seks

Spanske Marc Coma vant Dakar-rallyet for motorsyklister for første gang søndag. Pål Anders Ullevålseter endte på 6. plass i ørkenrallyet.

15.01.06 15:02

- Jeg er utrolig godt fornøyd med min egen innsats. Bare det å komme helt til Dakar, er jeg fornøyd med. I forhold til tidligere år og resultater føler jeg at mine egne prestasjoner dette året langt på vei er mine beste noensinne. Det har vært et meget krevende og utfordrende rally, og til tross for enkelte uheldige etapper, har jeg nå for fjerde gang fullført rallyet blant de beste, sier Ullevålseter til TV 2 Nettavisen.

Han sier følgende om neste års rally.

- Selvfølgelig gleder jeg meg også over at jeg en periode lå på fjerdeplass sammenlagt, det viser at det aldeles ikke er umulig med en pallplass neste år dersom alt klaffer.

Den 15. og siste etappen ble kjørt i Dakar søndag. På grunn av de siste dagenes tragiske dødsulykker, ble det ikke tatt tider på den korte etappen.

To unge gutter ble påkjørt og drept fredag og lørdag. Tidligere i rallyet omkom australske Andy Caldecott, som kjørte i klassen for motorsykler.

Det er første gang Coma vinner rallyet. Kataloneren slo regjerende mester Cyril Despres fra Frankrike, mens italienske Giovanni Sala tok 3. plassen.

Ullevålseter kom på femteplass i forrige sesongs Dakar-rally.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.