RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ulsrud og co. stormer videre i curling-EM

Foto: Jonathan Hayward / Pa Photos
Sist oppdatert:
Det norske herrelaget i curling virker ustoppelig i curling-EM. Tirsdag morgen ble Finland slått med 10-4.

Kampen var avgjort allerede etter sju omganger. Etter en liten skjønnhetsfeil i første omgang der Finland fikk to poeng, kom Ulsrud voldsomt tilbake med tre poeng i den neste. Deretter hadde Norge full kontroll på finnene og tok sin sjette seier på rad i curling-EM.

Norge er sammen med Danmark, som slo Frankrike 9-2, ubeseiret. EMs to beste lag så langt møtes tirsdag ettermiddag i den sjuende runden.

– Vi hadde god kontroll. Jeg synes Finland spilte mye bedre enn resultatene har vist. De fikk dårlig betalt, mens vi er veldig trygge på oppgavene. Jeg gleder meg til å møte danskene, sa skip Thomas Ulsrud.

Scoringsstatistikken viser at de norske mennene har truffet på over 90 prosent av det de prøver på.

– Gutta spiller fantastisk curling for øyeblikket. Jeg får greie oppgaver til slutt, så jeg har en god følelse sa Ulsrud.

Ulsrud vil ikke tenke så mye på kampen mot Danmark senere tirsdag. Skipen vil heller pleie en småsyk kropp.

– Jeg er blitt litt småsyk, så jeg går på hotellet og legger meg. Like greit det, så slipper jeg å tenke så mye på kampen i ettermiddag, sa han.

Den norske treeren (viseskip) Torger Nergaard har en totalscore på over nitti prosent for øyeblikket. Treeren får som regel de vanskeligste oppgavene, og en score på over nitti på denne posisjonen er meget sjelden i et EM. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere