RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: Scanpix)

Ulvang god for 37 millioner

Sist oppdatert:
Langrennskjendisen har tjent seg søkkrik på sportsklær. Nå putter han pengene sine i eiendom og aksjer.

I fjor solgte Vegard Ulvang sitt halveide firma Elite Sport til Swix Sport AS, som overtok klesmerkene Ulvang, Bavac og XL-1. Salget skal ha innbragt mellom 50 og 100 millioner.

Nå forvalter han formuen sin gjennom det heleide selskapet Kevemo AS, hvor kona Grete Ingeborg Nykkelmo, er styreleder. Oslo-baserte Kevemo innfusjonerte i begynnelsen av august et annet Ulvang-foretak, datterselskapet Kroken Utvikling AS.

1,4 millioner i pluss
Vegard Ulvang doblet årsresultatet i Kevemo AS fra 2003 til i fjor, og gikk vel 1,4 millioner i pluss. Ulvang la på 800 000 kroner fra selskapets egenkapital og tok ut 2,2 millioner i utbytte. Selskapets egenkapital økte fra 8,4 millioner til 27,5 millioner i fjor, og forvalter verdier for til sammen 37,4 millioner. Kevemo AS har 9,8 millioner i gjeld.

Pengene er blant annet investert i aksjer og aksjefond, obligasjoner og en rekke eiendomsselskaper. Vegard Ulvang eier også 25 prosent av aksjene i Turgutta Produksjon AS, som produserer det velkjente TV-programmet. Bjørn Dæhlie, Arne Olav Brimi og Arne Brimi sitter på de resterende 75 prosentene.

24.000 i minus
Men selskapet, som utbetalte 169 000 i utbytte i fjor, gikk 24 000 i minus. Ulvang er også deleier i selskapene Norsk rype- og tytningslag AS og Ulvang Opplevelser AS.

TV 2 Nettavisen har forsøkt å kontakte Vegard Ulvang for kommentarer, men skilegenden har ikke latt høre fra seg. Ulvang har tidligere ikke ønsket å utdype sine investeringer, men har bekreftet at sparepengene ligger i Kevemo AS.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere