*Nettavisen* Sport.

Ulvene er redde

Wolverhampton Wanderers' Cameroon defender George Elokobi (down) and Manchester United's Portugese midfielder Nani compete for the ball during their English League Cup football match at Old Trafford in Manchester, north-west England, on September 23, 2009 Foto: AFP/ Scanpix

Wolverhampton frykter et meget revansjelysten Manchester United-lag i tirsdagens serierunde.

16.12.09 07:42

Manchester United gikk på en sjelden hjemmetabbe da Aston Villa ble for sterke på Old Trafford lørdag.

Nå venter bunnlaget Wolverhampton på samme arena – og da er det ikke annet enn seier som gjelder.

30 mill. i potten: Spill Lotto på mobilen!

Frykter vertene
Akkurat det er gjestene fra byen Wolverhampton fullt klar over.

Kanskje ikke så rart at «Ulvene» om ikke skjelver, så i alle fall smårister av frykt før den vanskelige bortekampen.

- Når var det United sist tapte to hjemmekamper på rad? Det er vel omtrent like lenge siden som da vi vant to kamper på rad i Premier League, sier Wolves-manager Mick McCarthy.

Wolves kommer fra nettopp to kamper på rad med seire – deres første dobbeltseier i den engelske eliteserien siden 1983. McCarthy levner med andre ord små sjanser til sitt eget lag før kampen på Old Trafford.

- Vi kan ikke gi opp. United-spillerne står sikkert og gnir seg i hendene i ren glede over at lille Wolverhampton kommer på besøk; deres perfekte sjanse til å revansjere helgas tap. Men jeg sier bare: Det er ikke alltid det går som forventet, forteller McCarthy – som leder et lag som kjemper en tøff kamp mot nedrykk.

Giggs ute
United kjemper derimot i den andre enden av tabellen. Mot Villa hadde de alle tiders mulighet til å utligne forsvaret opp til serieleder Chelsea, men den muligheten knep de altså ikke.

Forrige gang United tapte på Old Trafford mot Wolves var helt tilbake i 1980. Wolves-kampen er en perfekt mulighet til å revansjere seg.– men det blir trolig uten Ryan Giggs, som i helga ble kåret til årets sportspersonlighet i England av BBC. Uten at akkurat dét fjerner favorittstempelet før kampen. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.