Gå til sidens hovedinnhold

Umiddelbar Rekdal-effekt

Kjetil Rekdals comeback som Vålerenga-trener har gjort at sesongkortsalget er i ferd med å ta av foran jubileumssesongen.

VALLE: – Det har vært en stor pågang for sesongkort på Ullevaal, etter at det ble kjent Rekdal skulle ta over som hovedtrener. Henvendelsene er mange, og vi ser supportere på VIF-nettsteder oppfordrer hverandre om å investere i sesongkort. Det er blitt liv i leiren igjen, forteller Anita Alexandersen, arrangementansvarlig i Vålerenga Fotball.

«Hørte at sesongkortsalget har tatt av. Noen som vet hvorfor ... ?»

«Sesongkort blir det på meg og, skulle bare mangle med I tilbake.»

«Meldingen er klar: Sesongkort skal skaffes asap, I er tilbake!!! Får håpe det er flere som finner glede og motivasjon nå!», er noen av kommentarene som er blitt ytret på Klanens forum.

Entusiasme

Kontrasten er derfor stor til fjorårets sesong, da Vålerenga og erkerival Lillestrøm var de store sesongkort-taperne. Da seriespillet innledet i slutten av mars, hadde hovedstadsklubben bare solgt om lag 3000 billetter.

Det vil si kun 12 prosent av stadionkapasiteten, og ble med det den desiderte billettverstingen i Tippeligaen.

LES OGSÅ: - Tåler litt kjeft om det kommer

Toppklubbene i Molde, Ålesund, Stavanger og Trondheim kunne til sammenligning vise til dobbelt så mange solgte sesongkort.

Men med Rekdal på plass, er det langt på vei gitt at antallet tomme seter i Engas hule vil være betraktelig færre kommende sesong.

Rekdal-boost

Alexandersen forteller at det i løpet av få timer - etter ansettelsen av «I»- ble solgt over 200 årskort. I tillegg drypper det også på klubbens supporterbutikk, «Vålerenga-sjappa», på Oslo S.

– Nå vet folk at det skjer noe på Ullevaal. Hele greia har fått en real boost, også salget av klubbeffekter. Vi er veldig optimistiske med tanke på fortsettelsen, sier Alexandersen.

Supporterne samles

Klanen har på sin side tatt grep for å få opp stemningen VIFs hjemmekamper. Nytt for jubileumsåret er at klubbens mest trofaste tilhengere samles på «Vestbredden».

– Etter en sesong med tilløp til splittelser, sure miner fra mange leire og påfølgende nedgang og synkende entusiasme, tar vi en samling i bånn og trøkker oss sammen på Vestbredden alle sammen. I 2013 skal våre motstandere få møte en vegg av en samlet Klan når de våger seg inn på Ullevaal, skriver Klanen.no.

LES OGSÅ: Berre kan bli historisk

LES OGSÅ: – En mer harmonisk Rekdal

LES OGSÅ: Rekdal vil skape historie igjen

Reklame

Nå er det salg på våre grillfavoritter