*Nettavisen* Sport.

Umulig oppgave mot LeBron James

SLO TILBAKE: LeBron James og Miami Heat vant den andre sluttspillkampen og utlignet til 1-1 i best-av-sju-serien mot Indiana Pacers. Foto: Andy Lyons (Afp / NTB scanpix)

Indiana Pacers klarte ikke å vinne to strake sluttspillkamper mot Miami Heat.

LeBron James og Dwyane Wade storspilte og gjorde at Heat utlignet til 1-1 i kamper etter de to første semifinalekampene i NBA-sluttspillet.

Det var ingen enkel seier for Miami heller, men den regjerende NBA-mesteren gjorde det som var nødvendig og slet seg til en 87-83 seier.

– Det gjelder å vinne. Det er det dette handler om. Det er i alle fall ikke snakk om at spillet skal se pent ut. For å være ærlig er det vel aldri pen basketball i Eastern Conference, sa LeBron James etter kampen. Han karakteriserte triumfen som en arbeidsseier.

Kampen ble ikke avgjort før i det siste kvarteret, men da scoret James 12 av sine 22 poeng i kampen.

Wade fulgte opp med ti poeng, og dermed var Miami à jour med utfordreren.

– Vi kan ikke si oss fornøyd med dette. Derfor har vi en del jobb å gjøre, sa James som skal spille neste kamp på hjemmebane.

Det er også klart at Miami Heat fire ganger har tapt den første kampen i et sluttspill på ulike nivåer, men likevel kommet tilbake og vunnet trofeet etter at LeBron James, Dwyane Wade og Josh Bosh kom til klubben. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.