RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ungarn-fansen heiet på Norge

Da Norge overkjørte Ungarn, begynte hjemmefansen faktisk å heie på Åge Hareides menn.

BUDAPEST (TV 2 Nettavisen): UNGARN – NORGE 1-4:

Det skjer uhyre sjelden. Men da Norge ledet 4-0 i Ungarn begynte faktisk hjemmefansen å applaudere de norske spillerne og det norske spillet. Samtidig ga de sine egne en øredøvende pipekonsert.

Se her for kampfakta og tabell i Norges gruppe.

Først fikk det ungarske laget med seg en pipekonsert i garderoben da de gikk til pause med 0-3 i sekken. Så satte Ole Gunnar Solskjær inn 4-0.

Da skiftet fansen side.

- Det var spesielt, men det tyder vel på at vi spilte god fotball. Det var artig, sier Ole Gunnar Solskjær.

Foruten å applaudere det norske spillet, var det også helt stille da Marius Johnsen fikk gult kort for å ha klippet ned en ungarer. Normalt ville det ført til massive mishagsytringer mot den norske backen.

Da norske spillere ble byttet ut, ble de applaudert inn i garderoben. Det skjedde da både Fredrik Strømstad og Kristofer Hæstad ble byttet ut.

- Men jeg hørte ingenting, jeg, sier Fredrik Strømstad unnskyldende om da han selv ble byttet ut.

Da den norske fansen begynte å synge utover i omgangen, svarte også den ungarske fansen med å bli med på den norske sangen. Og om ikke det var, så applauderte fansen da en ungarer fikk gult kort.

Etter kampen, da de norske spillerne takket for kampen og ble hyllet av de norske supporterne, forsøkte de ungarske spillerne å takke sitt publikum. Det endte i en massiv pipekonsert, og en endeløs rekke av mishagsytringer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere