Gå til sidens hovedinnhold

Ungdommens mot avgjør i finalen

Eliten her hjemme er ikke mye å skryte av, og vi tror 4-årige Yarrah Boko viser seg som den klart tøffeste til slutt i kveld, i debuten blant de beste.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Mange av våre lesere vil nok kanskje stusse litt på vårt bankervalg denne onsdagen, all den tid vi gikk i mot 10 Yarrah Boko i sin siste start i V75`en, og det med hell. Vi mener dog bestemt at det er en langt tøffere oppgave å hente lange tillegg i et stayerløp mot svært gode hester i grunnlaget, enn å gå ut mot en veldig sliten gjeng i den øverste klassen på mellomdistanse på Bjerke.

Det blir trolig kjørt litt staffet om posisjonene innledningsvis i finalen i kveld, og når feltet har satt seg, glir trolig Coktail Jet-sønnen rolig fremover uten å bruke nevneverdig av krefter. Da tror vi i så fall at 4-åringen avgjør løpet til sin fordel i god tid før mål, og at vi her snakker om et foreløpig andrevalg, i et typyisk garderingsløp, gjør ikke spillet noe mindre interessant.

To hester gjør opp?
Ja, vi har god tro på at vinneren er å finne på duoen 2 Løkki Ess og 12 Åsajenta i innledningen. Førstnevnte går fra klarhet til klarhet, og selv om Jærvsøfaks-sønnen ikke ligner en utpreget sprinter, ja så skal det være snakk om en solid vinnersjanse i en feilfri utgave. 5-åringen står veldig fint inne i dette tidsløpet, og årets sjette triumf kan meget vel komme her. Sistnevnte går det helt hysteriske treningsrapporter på, og vi så jo ved enkelte anledninger under fjoråret hvilke fartsressurser 4-årshoppa til Ola Martin Aasen innehar.

Kjøp Nettavisen ekspertkupong her.

Nyhet!
Nettavisen tilbyr nå sine lesere å motta nyhetsbrev-gratis, til V65 og V75-omgangene, og dersom du vil ha dette direkte til din e-post, går du inn å registrerer deg her!

Favoritter fra vanskelige spor
Vi støter på to relativt tunge favoritter i begge løpene forbeholdt de stallansatte i hhv V65-4 og den femte avdelingen i form av 7 Credit Tabac og 12 Moonlip Augustinu, med sine hhv 80 og 68 %, men sporene kunne med fordel ha vært bedre. Førstnevnte må trolig brukes tøft innledningsvis for å nå føringen i løpet, og det kan fort koste mer enn det smaker. Sistnevnte skal etter sigende få et snilt løp i påvente av større oppgaver i V75, og da kan det hele bli litt sjanseartet.

Øvrige vurderinger
I et sprintløp for kaldblodshester i den tredje avdelingen ligger det an til tøff kjøring innledningsvis, noe 6 Hornes Tiril vil profitere på til slutt. Pålex K. -datteren var veldig positiv til tredje på fine 27. 6 i den siste starten etter litt pause, og løp i kroppen har normalt gjort godt. Vi har ikke glemt 24-løpet på Jarlsberg tidligere i sommer mot Neslands Loke & Co, og Aasheim-traveren er veldig interessant som et foreløpig fjerdevalg i spillet.

Et herlig 3-årsløp venter oss i V65-2, og en naturlig favoritt etter den sterke triumfen på fine 16.5 full vei i den siste starten blir 5 Mountain Victory. Den toppstammede Hammersborg-traveren imponerte ved den anledningen, og med tilsvarende innsats i kveld blir Victory Abroad-sønnen vond å stoppe. Dette er dog snakk om 3-åringer, og mye kan forandre seg fra uke til uke, noe som gjør sitt til at vi tyr til noen garderinger på det tre største forslagene.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 112, 336, 980 og 2240 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

I tillegg har vi satt opp to Dagens Dobbel-forslag på hhv 120 og 280 kroner, og de spillene kan du få kjøpt her . Vårt Supertrippel-forslag til 180 kroner ligger ute her .

Kjøp en bong og se V65-løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.30-20.00!

Kommentarer til denne saken