RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Unggutta stod fram for Vålerenga

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Vålerenga knuste danske Viborg hele 8-0 i Østfoldhallen søndag.

ØSTFOLDHALLEN: VIF - Viborg 8-0

Og mest gledelig av alt for trener Kjetil Rekdal: Unggutta stod nok en gang fram.

Torsdag scoret 18-åringen Glenn Roberts ett mål mot IFK Gøteborg. Søndag scoret den samme Roberts to ganger mot Viborg i bronsefinalen av treningsturneringen i Østfoldhallen.

- Jeg er strålende fornøyd med det offensive spillet i dag, men defensivt er det fortsatt noe rusk. Det er svært gledelig at unge spillere som Glenn Roberts viser seg fram nå. Han har en god mulighet til å få spilletid i eliteseieren denne sesongen, sa Kjetil Rekdal til TV 2 Nettavisen etter kampen.

Roberts sjøl var godt fornøyd med egen innsats etter kampen.

- Endelig fikk jeg tillit fra start, og jeg har håper jeg får mer spilletid utover. Det er mitt femte år i Vålerenga, og jeg håper dette kan bli året jeg slår gjennom, sa 18-åringen.

Også Freddy dos Santos var imponert over unggutta, og da spesielt Glenn Roberts.

- Han har et enormt potensiale, og absolutt veldig gode ferdigheter. Jeg tror han kan spille seg inn i førsteoppstillingen med tiden, slo " Freddyboy" fast.

De øvrige målene ble scoret Morten Berre, Ardian Gashi, El Gaarbi (juniorspiller), Jan Derek Sørensen og Freddy dos Santos (to mål).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere