RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Unggutten som knuser Tiger

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Rory McIlroy har noe Tiger Woods ikke har - en mulighet til å vinne PGA Championship.

Tiger Woods har vært en skygge av seg selv etter comebacket etter utroskapsskandalen. Før skandalen var han den ubestridte ener i golfsporten, men nå strever amerikaneren med å finne seg selv på banen.

I helgens PGA Championship i Kohler, Wisconsin har Tiger vært meget variabel. På de ni første hullene har han på de tre første rundene plukket seks bogeys og bare én birdie, mens han på de siste ni hullene har tatt med seg ti birdies på de tre første spilledagene, og kun to bogeys.

Det betyr at selv om Woods har vist solid spill på de ni siste hullene alle tre dagene, vises det knapt på scorekortet. Der er nemlig amerikaneren tre under par, men hele ti slag bak ledende Nick Watney.

Dermed er det lite sannsynlig at Woods kjemper seg opp i toppen når siste spilledag gjennomføres søndag.

En annen som imidlertid kan raske med seg sin andre seier for året er unggutten Rory McIlroy fra Nord-Irland.

21-åringen tok sin første seier på PGA-touren i mai i år, og nå er han bare tre slag bak ledende Watney med sine ti slag under par. Det holder til delt andreplass med Dustin Johnson.

Men med det solide og jevne spillet unggutten har vist på de tre første dagene er det slettes ikke umulig at han spiller seg helt til topps. Riktignok har Watney, som leder turneringen, også vært meget solid og god de tre første dagene og det må en glipp til for at han skal rote bort seieren.

Den spennende avslutningen på turneringen kan du følge her! (ekstern lenke)

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere