*Nettavisen* Sport.

Ungguttene sikret Norge seksmålsseier

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)

Landslagssjef Robert Hedin lot en del av de yngste spillerne slippe til i firenasjonersturneringen i håndball mot Portugal fredag, og det ga klar 35-29 seier.

06.04.12 20:15

Sven Erik Medhus stengte målet i perioder og gjorde det ekstra vanskelige for portugiserne, som hang godt med i første omgang. Det sto 13-13 til pause.

Norge har vunnet begge kampene sine i turneringen så langt, og lørdag blir det ren finale mot det sterke russiske laget.

Ungguttene benyttet sjansen da Hedin ga den til dem, og Gøran Sørheim kunne tidlig i kampen score sine første mål på seniorlandslaget. Lagkamerat Sebastian Barthold debuterte på seniorlandslaget for første gang på norsk jord, og han kom veldig bra fra debuten.

Norge åpnet best, men en del unøyaktigheter i spillet gjorde at portugiserne kom inn i kampen midtveis i første omgang. Derfor sto det 13-13 til pause, selv om Medhus i målet spilte veldig sterkt i perioder.

Kjelling fikk midtbackplassen etter pause, og det norske laget dro sakte, men sikkert fra portugiserne. Magnus Dahl fikk også muligheten til å slippe til i det norske målet, og han stengte «døra» og fulgte opp det flotte spillet til Medhus. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.