Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ungheststjernen er blitt voksen

Bergen 14.10.06 (vant Skjold-løpet)
Bergen 14.10.06 (vant Skjold-løpet) Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Junior Jokern var blant landets aller beste som 3- og 4-åring, og i kveld tror vi 6-åringen slår trøndereliten.

Klikk her for vårt trippelforslag

9 Junior Jokern tjente over 1.3 millioner som unghest, og Høgstad-traveren ser nå ut til å vokse inn i eliten.

Kjølstad Jo-sønnen hadde en mellomsesong i fjor med bare to trippelplasser på 17 starter, men nå ser det ut til at den lysebrune hingsten må tas på alvor fremover. Først ble han kontret ut av Alm Aragon før han sist ble annen bak rågode Åsajerven. Da fløy Junior Jokern fortest av alle tilslutt, og tok bl.a. igjen ledende Mørtvedt Jerkeld. I kveld blir han gjort til et annetvalg bak nevnte 4 Alm Aragon , men med den formen jokern er i nå tror vi han viser seg sterkest denne gang - kusken er også optimist og det er aldri noen bakdel.

Smal trippel
Vi spiller Junior Jokern banker på vårt lille V5-forslag, mens vi satser litt mer i det populære trippelspillet. Det vil trolig bli spilt mye på favoritten Alm Aragon, og vi får trolig fin odds med Junior Jokern som vinner. Løpet inneholder flere meget habile kaldblodshester, men vi velger å løse trippelrebusen på få kombinasjoner.

Alm Aragon gjør aldri et dårlig løp og er selvskreven på trippelbongen. Vil trolig sitte tidlig i front og kan selvsagt lede hele veien. Vi tror dog både Jokern og 10 Slettvoll Rambo kan bli leie å stå i mot nedover landets lengste oppløp. Selv med eieren i sulkyen tror vi råsterke Rambo kjemper helt i toppen - vant enkelt på Romme sist, og var også meget god toer bak Moe Odin tredje sist.

Ekspertforslag
På vårt minste forslag til 100 kroner spiller vi kun Alm Aragon og Slettvoll Rambo på de to siste trippelplassene. Det betyr at vi om lykken står oss bi kan gange trippeloddsen med 50.

På det større forslaget står vi på denne duoen på andreplass, mens vi åpner opp for gode travere som 3 Vorset Ivers, 7 Troll Jokeren samt 8 Slått Eld på den siste trippelplassen. Også her spiller vi femti kroners rekkepris til en innleveringspris av 400 kroner.

Spillestopp er først klokken 19.55 og oddsutviklingen kan du følge her .

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!