Gå til sidens hovedinnhold

Unionstrav med store penger på gang!

Nettavisen singelstreker Crown`s Banker og G. Moll i en superspennende V75-omgang på Färjestad i Karlstad.

Klikk her for Nettavisens V75-tips

Klikk her for å laste ned program

Klikk her for DD-tips til Färjestad

Topp sport og en fantastisk spennende V75-rebus hvor Unionsløpet er hovedoppslaget denne lørdagen. Vi spiller i felles V75-pott med svenskene, og omsetningen blir garantert over 100 millioner.

Vi stiller med sterke kort i stort sett alle løpene på lørdag, og vi har et godt håp om at de norske ekvipasjene skal kunne forsyne seg grovt av premiefatet. Nær sagt som vanlig er en del av de norske ekvipasjene undervurderte når de tar turen over grensen. Nettavisen har tilgang til det svenske løpsarkivet og har sjekket opp svenskehestene.

Vi spiller i felles pott med svenskene og det ligger hele 46 millioner og venter på en alenevinner.

Vær oppmerksom på den tidligere innleveringsfristen som er lørdag kl. 14.35!

To bankere
Vi bruker to bankere denne lørdagen, en storfavoritt samt en av den noe friskere ”sorten”.

Det dreier seg om 3 Crown`s Banker i den første avdelingen, samt 10 G. Moll i den sjette avdelingen. Førstnevnte har levert strålende innsatser i sine siste løp, og er en sannsynlig vinner. For sistnevnte sin del har han sett helt ”lysende” ut, og vi tror han får løpet ”sydd” opp. Vi var aldri i tvil om å singelstreke den kapable femåringen etter å ha sett den stigningen hesten har vist frem løp for løp på slutten.

Åpent
Det kryr av vinnerkandidater i hhv den andre, tredje og femte avdelingen, og bred gardering synes som en god løsning.

Femten hopper er på farten i den andre avdelingen hvor vi har mest tro på trioen 3 Lass Honneur, norske 12 Sceptre Boko og 1 Scarlet Diablo. Her kan det dog skje saker og ting da det smeller titt og ofte i denne type løp.

Vi har god tro på en bortglemt norsk ekvipasje i V75-3. Vi snakker her om et foreløpig femtevalg som gikk en helt ”syk” sisterunde i sin siste start, og som slett ikke er noe dårligere enn favoritten i løpet. Klikk her , så får du vite hvem vi tenker på.

Et herlig kaldblodsløp venter oss i den femte avdelingen, hvor vi har mest tro på trioen 4 Grindstad Jahn, 13 Trø Lyn og outsideren 7 Kongs Vethe`n. De kommer dog ikke til noe dekket bord, og det kan fort vinne et 7-8 valg uten at det er noe sjokk.

2*2
Ja, det tror vi er løsningen både i den fjerde og avsluttende V75-avdelingen. Global Interplay og Per Oleg Midtfjeld kommer ut i V75-4 med perfekte forutsetninger, og bør ha et bra bud på løpet. Vi garderer kun med en hest som har vist frem helt strålende ting nå på slutten, og ser ut til å være kraftig undervurdert i løpet! Les om denne her.

Et herlig sprintløp avslutter V75-rebusen hvor den norske duoen S.J.`s Gold og French Design ventelig gjør opp om seieren mot en ”svak” sølvdivisjon i Sverige.

Ekspertforslag
Vi har som vanlig satt opp tre ekspertforslag som kan kjøpes i boksen oppe til venstre. Forslagene denne gangen er på hhv 108, 432 og 1.944.- kroner.

Vi har denne gangen også laget et "skrellforslag", hvor vi garderer storfavoritten i første, og singelstreker klart underspilte 6 Gentle Tilly i den tredje avdelingen. Kupongen er på 972 kroner, og kan kjøpes her

Har du ikke allerede registrert deg som Nettavisenspiller tar det deg bare etpar minutter å gjøre dette.

Kjøp en kupong og følg løpene på NRK2 kl. 18.00 eller via vår live-oppdatering her på Nettavisen fra klokken 14.35 lørdag.

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin