United beklager Liverpool-hets

Foto: AFP/Scanpix

Manchester United beklager overfor Liverpool etter at det ble lagt ut oppfordringer til grov Liverpool-sjikane på deres egen hjemmeside.

20.09.04 21:33

I Fanzone-seksjonen hadde flere United-fans lagt inn en rekke grove, frastøtende og sjikanerende meldinger om Liverpool, spesielt rettet mot den spanske kontingenten hos mandagens motstanderlag.

Sanger med tekst som: «Build a bonfire, build a bonfire, put the Scousers on the top», «You find a dead rat and you think it's a treat, in your Liverpool slums» og «Feed the Scousers. Let them know it's Christmas time» ble oversatt.

Manutd.com har en advarsel på sine sider om at innleggene på denne seksjonen ikke nødvendigvis representerer klubbens holdninger, men velger nå likevel å sende ut en beklagelse.

- Fanzone er en viktig del av vår hjemmeside, fordi det gir fansen mulighet til å uttrykke sine meninger. Det er en eksplisitt advarsel der, om at disse meningene ikke nødvendigvis representerer Manchester United. Men dette er åpenbart et tilfelle hvor det likevel ble feil, sier en talsmann for United.

- Vi beklager for eventuelle fornærmelser, og har fjernet disse meldingene. Vi har også opprettet et system som skal forhindre at dette skjer igjen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.