Gå til sidens hovedinnhold

United-fans med trusler mot milliardær

Manchester-politiet etterforsker trusler mot Malcolm Glazer fra en ekstrem supportergruppe, som vil stanse hans planlagte oppkjøp av Manchester United.

Den amerikanske rikingen Malcom Glazer har satt seg fore å kjøpe verdens kanskje mest populære fotballklubb. Mange har uttalt seg mot oppkjøpet, blant dem Ole Gunnar Solskjær.

Nå har det dukket opp en gruppe som vil gå mer drastisk til verks. Gruppen, som kaller seg "The Manchester Education Committee" (MEC), skal ha uttalt på en nettside at «dette er vår klubb og vi vil være hensynsløse i forsvaret av den. Våre tidligere symbolske aksjoner har blitt avfeid; nå har vi ikke noe annet valg enn å operere med full kapasitet» .

MEC mener også at United-styret samarbeider med Glazer dersom de anbefaler hans bud til eierne, og at de da vil være «i en ekstremt sårbar situasjon i mange år fremover».

Gruppen har tidligere tatt på seg ansvaret for vandaliseringen av bilen og huset til Maurice Watkins som ifølge Ananova indirekte solgte mange aksjer til Glazer. De invaderte også banen under en kamp for Uniteds reservelag forrige sesong.

Politiet er kjent med kommentarene som har kommet frem på websiden. Det blir også bekreftet fra politihold at etterforskningen er i gang.

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter

Kommentarer til denne saken