RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

United-fans raser mot klubben

Sist oppdatert:
Krever billigere sesongbilletter på grunn av manglende spillerkjøp.

En gruppe Manchester United-fans krever billigere sesongkort fra og med neste sesong. Supporterne mener at klubben ikke har investert godt nok i nye spillere og bør derfor senke billettprisene fra og med neste sesong.

- Vi vil utfordre Joel Glazer til å senke prisene på sesongkort fra og med neste sesong. På grunn av mangelen på spillerinvesteringer, mens Glazer-familien stadig stikker hånden ned i bankkontoen, skulle det bare mangle at prisene ble kuttet, sier lederen for Manchester United Supporter Trust, Duncan Drasdo, til Manchester Evening News.

Har brukt mindre enn Hull
Drasdo mener at selv om rivalene har brukt mer penger på spillerkjøp, betyr ikke det at United har brukt mindre penger totalt.

- Glazer-familien er ansvarlig for at mer enn 500 millioner pund har strømmet ut av Manchester United i avgifter, gebyrer og andre utbetalinger knyttet til deres fiendtlige overtakelse av klubben vår, hevder Drasdo.

Supporterlederen mener det er bemerkelsesverdig å se hvor lite penger United har brukt på nye spillere, sammenlignet med konkurrentene.

- Klubben har ikke bare brukt mindre penger på spillere enn våre fremste rivaler. Den har også brukt mindre enn Aston Villa, Sunderland og Stoke siden 2006.

- Det er faktisk enda verre enn det. I løpet av de tre siste årene har United kjøpt spillere for mindre penger enn Hull, Blackpool og Burnley, fortsetter han.

Fergusons fortjeneste
Han mener at det er kun én mann som skal ha æren for at de røde djevlene likevel har klart seg såpass bra.

- Bare den utrolige innsatsen til Sir Alex Ferguson gjør at vi kan kjempe om Premier Leauge-tittelen. Noen ganger tenker jeg at han drar klubben mot en 20. ligatittel kun på sin viljestyrke.

Innsatsen i Champions League og de økte sesongkortprisene er han imidlertid langt mindre fornøyd med.

- Selv Alex Fergusons magiske touch, har ikke hjulpet oss i Europa.

- Det er et stort slag i ansiktet på fansen at det, til tross for de enorme inntektene som strømmer inn i klubben, har vært en drastisk prisøkning for lojale fans etter Glazers' Choice overtakelse i 2005.

Onsdag kveld reiser Drasdo og Uniteds supportere til DW Stadium for å kjempe om tre poeng mot Wigan. Kampen kan du følge på nalive.no fra 20.45.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere