Gå til sidens hovedinnhold

United-fansen i sjokk

Manchester-fansen hadde ingen anelse om at Henrik Larsson var på vei til klubben.

Les også:Henke til Manchester United

Leder i Manchester Uniteds supporterklubb, Marius Silseth, ble fullstendig tatt på senga da Nettavisen ringte ham for en kommentar til Henkes sjokkovergang.

- Hva? Tuller du? Det var et stort sjokk. Han har jo ikke blitt linket til Manchester United de siste ukene, forteller en rystet Silseth til Nettavisen.

Etter å ha fått oppdatert seg om overgangen på internett, innrømmer han at Henke fort kan bli et kupp for Old Trafford-klubben.

- Dette er jo en kjempenyhet. Sir Alex Ferguson har slitt med skader hos Solskjær, Saha og Alan Smith. Å hente Henke som backup er veldig bra. Han vist seg som en notorisk målscorer både i Celtic og Barcelona, poengterer United-fansens formann.

- Hvilken rolle får Henke i United?

- Han vil nok gå inn i Solskkjær-rollen, det vil si å komme inn fra benken og avgjøre jevne kamper. Han blir nok ikke en ny Cantona, for å si det sånn, svarer han.

Ole Gunnar Solskjær har for alltid sikret seg en legendestatus på Old Trafford. Marius Silseth tror ikke Henke kan oppnå samme status i løpet av sitt korte opphold for rødtrøyene.

- Ferguson tenker først og fremst sikkerhet. Ole Gunnar har en status i Manchester United som er ufattelig begripe. Ole vil alltid være den største, fastslår lederen for Manchester Uniteds supporterklubb.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping