Gå til sidens hovedinnhold

United flykter fra kulden

Snøfylte England passer ikke fullt så bra som sola i Doha.

Lørdag spilte Manchester United 1-1 mot Birmingham City, og ettersom det da var sju dager til neste kamp, tok Sir Alex Ferguson med seg hele laget til Qatar.

Mens det tirsdag er rundt null grader i Manchester, kan hovedstaden i Qatar skilte med 20 varmegrader.

Sist helg var Manchester Uniteds kamp en av bare tre kamper som ble spilt i Premier League. De sju øvrige ble utsatt på grunn av frykt for supporternes sikkerhet på de glatte og islagte veiene i Storbritannia.

Hjem på torsdag
Manchester United skal bruke fire dager på det bare seks år gamle anlegget ASPIRE, et sportskompleks som holder svært høy standard.

- Jeg har hørt mye om de fantastiske fasilitetene på ASPIRE fra trenerstaben min. Ettersom været er så bra i Qatar på denne tiden av året, var det en perfekt anledning til å teste de ut, sier Ferguson til manutd.com.

- Vi har allerede gjennomført en utmerket treningsøkt som rett og slett ikke ville ha vært mulig med de forholdene som er i Storbritannia, legger manageren til.

United returnerer til England på torsdag, og møter Burnley på Old Trafford i Premier League førstkommende lørdag.

Tett i toppen
Manchester United befinner seg på andreplass i Premier League, men har spilt 21 av 38 kamper, mens serieleder Chelsea kun har gjort unna 20 kamper.

United har 44 poeng og er ett poeng bak Chelsea.

En annen londonklubb, Arsenal, er bare to poeng bak Manchester United, men har i likhet med Chelsea også én kamp til gode på United.

Les mer om Premier League her:
Har tappet United for 180 millioner
- Arsenal trenger et mirakel
Angrer du nå, Ferguson?
- Ferguson unngår straff
- Beklager, Liverpool-fans

Kommentarer til denne saken