Gå til sidens hovedinnhold

United går for ny trippel

Åtte år etter at de vant serien, Champions League og FA-cupen, tror Alex Ferguson det kan være mulig å vinne alt igjen.

Manchester United leder serien med seks poeng på Chelsea. De er i 4. runde i FA-cupen, hvor Portsmouth venter på Old Trafford. I tillegg skal engelskmennene ut mot franske Lille i 8. delsfinalen i Champions League.

Ferguson vil vinne alt.

- Vi må gå for den trippelen. Det er ikke noe poeng i være negativ. Nå må vi nyte det. Vi har en god tropp, og spiller tidvis stor fotball, sier han til Manchester Evening News.

Uavhengig av hvordan de har gjort det på høsten, er Manchester United normalt sterke i perioden etter jul. Ferguson har et ønske - at det også skjer i år.

- Og jeg er sikker på at vi vil være ekstra sultne på å utnytte den posisjonen vi er i nå. Vi har rutine og unge, sultne spillere i stallen. Vi er her for å prestere helt ut. Vi er her for å vinne serien, fortsetter han.

Han er imidlertid sikker på at Chelsea vil presse hardt på i gullkampen.

- Chelsea vil komme tilbake, men nøkkelen er vår egen form og det vi selv gjør. Gjør vi ting rett, tror jeg vi kan unngå å kikke oss over skulderen hele tiden.

Edwin Van der Sar og Paul Scholes, samt Louis Saha, er alle ventet tilbake til helgas seriekamp mot Aston Villa. I helga vant United 2-1 mot samme lag i FA-cupen.

Tabellen i Premier League
Terminliste og resultater

Slik spilles åttedelsfinalene i Champions League

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser