RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

United gir ikke opp midtstopper

Manchester United har ikke gitt opp håpet om å få den serbiske midstopperen, Nemanja Vidic, til Old Trafford.

Midtstopperen har storspilt for Spartak Moskva, og allerede i begynnelsen av desember ble Uniteds interesse kjent. Men forhandlingene er vanskelige.

Ifølge The Guardian krever russerne godt over hundre millioner kroner for 24-åringen. Manchester United skal imidlertid ikke være villig til å betale mer enn om lag halvparten.

Spørsmålet er om klubbene når et kompromiss.

- Ingen avtale er på plass, men vi kommer til å jobbe videre med Manchester United, sier Spartak-president Sergey Shavlo til avisa Soviet Sport.

Han var selv en uke i England for å forhandle med United, men uten tellende resultat. Liverpool har tidligere også vært koblet til Vidic.

Midtstopperen spilte fast i Serbias backrekke som kun slapp inn ett mål i VM-kvalifiseringskampene. Han vil til England.

- Helt siden jeg ble fortalt at de var interessert i meg så har jeg sett flere av kampene de har spilt på video. Og for å si det sånn - de har problemer i forsvar. Spesielt midtforsvaret. Motstanderne scorer altfor mye mål i sonen rundt midtstopperne, hevder Vidic.

Manchester United-manager Alex Ferguson har tidligere uttalt at han ikke kommer til å forsterke med noen stjerner i januar, men derimot at han ønsker å få flere spillere inn i stallen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere