Gå til sidens hovedinnhold

- United gir opp Sneijder

For dyr og for gammel for alt dette maset.

Wesley Sneijder var signeringen som skulle gjøre Manchester United uslåelige denne sesongen. Men nå skriver Daily Mail at manager Alex Ferguson har gitt opp å hente nederlenderen fra Inter.

Avisen siterer kilder høyt oppe i systemet på Old Trafford, som hevder at United er lei av overgagnssagaen som har holdt på helt siden slutten av forrige sesong.

Sneijder er med sine 27 år akkurat på feil side av aldersgrensen Ferguson bruker år han signerer spillere, og krever i tillegg en ukelønn på over 200.000 pund. Nå ønsker United derfor å heller se andre steder etter forsterkninger.

Sneijders agenter skal ha forsøkt å få Chelsea eller Manchester City på banen, men selv oljedopede City mener at den totale kostnaden ved å hente nederlenderen er overveldende.

Det virker dermed sannsynlig at Sneijder blir værende i Inter selv om han selv har uttrykt et klart ønske om å forlate Milan-klubben.

Det eneste som ifølge Daily Mail nå kan vekke Uniteds og Alex Fergusons interesse på ny, skal være om Sneijder senker sitt lønnskrav dramatisk.

HTML EMBED
Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken