United hviler stjerner igjen

Foto: (AFP / Scanpix)

Manchester United-manager Alex Ferguson kommer ikke til å bruke hele stjernegalleriet sitt mot Blackburn.

11.01.06 10:20

Mange Manchester United-fans var rasende da Ferguson stilte med et tilnærmet reservelag i flausen mot Burton i FA-cupen. Det stopper ikke Ferguson fra å tenke litt i de samme baner igjen før onsdagens semifinale i ligacupen mot Blackburn.

- Vi er nødt til å ha helgas Manchester City-kamp i tankene også, sier Ferguson til klubbens nettsider.

Og til The Sun.

- Blackburn kommer til å stille med sitt beste lag. Det kommer ikke vi til å gjøre. Vi stilte med noen førstelagsspillere mot Birmingham for å sikre avansementet. Forhåpentligvis kan vi gjøre det samme denne gangen også.

Evra med i troppen
Nye Patrice Evra er med i Manchester Uniteds tropp til ligacupkampen. Nemanja Vidic er ikke med. Ellers stiller United med en toppet tropp så det er umulig å si hvilke spillere Ferguson til slutt velger å hvile.

Park Ji-Sung er imidlertid ute med skade.

Blackburn hvilte fem spillere i helgas FA-cupseier mot QPR. De er alle ventet tilbake. Steven Reid, som har vært suspendert, er tilgjengelig igjen.

- Gutten har gjort det bra
Ferguson skryter av Morten Gamst Pedersen.

- Pedersen har gjort det bra for dem. I tillegg har Craig Bellamy, Ryan Nelson og Robbie Savage funnet sin plass i laget. Mark Hughes har hentet inn spillere med potensial som har utviklet seg, sier Ferguson.

Følg Blackburn-Manchester United direkte her fra 21.00.

Tirsdag slo Wigan Arsenal 1-0 i den første kampen i den andre semifinalen. Begge semifinalene i ligacupen spilles over to kamper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag