RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AFP / Scanpix)

United hviler stjerner igjen

Sist oppdatert:
Manchester United-manager Alex Ferguson kommer ikke til å bruke hele stjernegalleriet sitt mot Blackburn.

Mange Manchester United-fans var rasende da Ferguson stilte med et tilnærmet reservelag i flausen mot Burton i FA-cupen. Det stopper ikke Ferguson fra å tenke litt i de samme baner igjen før onsdagens semifinale i ligacupen mot Blackburn.

- Vi er nødt til å ha helgas Manchester City-kamp i tankene også, sier Ferguson til klubbens nettsider.

Og til The Sun.

- Blackburn kommer til å stille med sitt beste lag. Det kommer ikke vi til å gjøre. Vi stilte med noen førstelagsspillere mot Birmingham for å sikre avansementet. Forhåpentligvis kan vi gjøre det samme denne gangen også.

Evra med i troppen
Nye Patrice Evra er med i Manchester Uniteds tropp til ligacupkampen. Nemanja Vidic er ikke med. Ellers stiller United med en toppet tropp så det er umulig å si hvilke spillere Ferguson til slutt velger å hvile.

Park Ji-Sung er imidlertid ute med skade.

Blackburn hvilte fem spillere i helgas FA-cupseier mot QPR. De er alle ventet tilbake. Steven Reid, som har vært suspendert, er tilgjengelig igjen.

- Gutten har gjort det bra
Ferguson skryter av Morten Gamst Pedersen.

- Pedersen har gjort det bra for dem. I tillegg har Craig Bellamy, Ryan Nelson og Robbie Savage funnet sin plass i laget. Mark Hughes har hentet inn spillere med potensial som har utviklet seg, sier Ferguson.

Følg Blackburn-Manchester United direkte her fra 21.00.

Tirsdag slo Wigan Arsenal 1-0 i den første kampen i den andre semifinalen. Begge semifinalene i ligacupen spilles over to kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere